Belkin kabeladapter Micro-USB naar USB-C - Zwart


sinds 31-1-2023 12:36:44

  • Grote foto belkin kabeladapter micro usb naar usb c zwart telecommunicatie toebehoren en onderdelen
  • Grote foto belkin kabeladapter micro usb naar usb c zwart telecommunicatie toebehoren en onderdelen
  • Grote foto belkin kabeladapter micro usb naar usb c zwart telecommunicatie toebehoren en onderdelen
Grote foto belkin kabeladapter micro usb naar usb c zwart telecommunicatie toebehoren en onderdelen Grote foto belkin kabeladapter micro usb naar usb c zwart telecommunicatie toebehoren en onderdelen Grote foto belkin kabeladapter micro usb naar usb c zwart telecommunicatie toebehoren en onderdelen
prijs: € 5,50
Locatie : Koudum  (Friesland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


U heeft nu een apparaat met een USB-C-aansluiting en een USB-C-kabel, maar waarom zou u uw oude Micro-USB-kabels weggooien? Deze kleine, draagbare adapter converteert de stekker van uw Micro-USB-kabel naar USB-C. Hij ondersteunt opladen met tot 12 watt en gegevensoverdracht met snelheden van USB 2.0 – ideaal voor opladen en synchroniseren. Bespaar geld en voorkom verspilling door uw Micro-USB-kabels te converteren met deze adapter.


Back-up
Deze adapter converteert uw Micro-USB-kabel naar USB-C zodat u naast de originele USB-C-kabel die met uw apparaat is meegeleverd, een back-up-kabel heeft en u kunt opladen, waar u ook bent. Hij is ideaal voor het opladen in de auto, op het werk of ergens anders en zorgt ervoor dat de angst voor een lege batterij tot het verleden behoort.
Dun en compact
Dankzij de compacte vormgeving en de afwerking in hoogglans past de adapter perfect bij uw huidige USB-kabels. Hij is bovendien heel makkelijk mee te nemen, zodat u alles en overal kunt opladen.
USB-IF gecertificeerd
Deze kabel is gecertificeerd door het USB-IF en voldoet aan alle elektrische, mechanische en milieubepalingen waardoor een voortreffelijke gebruikerservaring gegarandeerd is. Het USB-IF is een non-profitorganisatie die bestaat uit een groep bedrijven die de ontwikkeling van hoogwaardige USB-producten en conformiteitstesten faciliteert. U kunt er zeker van zijn dat uw adapter veilig en betrouwbaar is.

Onder andere geschikt voor: Galaxy S8, Galaxy S8+ en andere smartphones met USB-C aansluiting
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 745883741397
 ● MPN (fabrikantonderdeelnummer): 10495


Kenmerken: Kopen in KoudumKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 30200376 Meld aan Aanbodpagina