Oyster V - 85 cm


sinds 8-1-2021 03:01:51

  • Grote foto oyster v 85 cm telecommunicatie satellietontvangers
  • Grote foto oyster v 85 cm telecommunicatie satellietontvangers
  • Grote foto oyster v 85 cm telecommunicatie satellietontvangers
  • Grote foto oyster v 85 cm telecommunicatie satellietontvangers
  • Grote foto oyster v 85 cm telecommunicatie satellietontvangers
  • Grote foto oyster v 85 cm telecommunicatie satellietontvangers
Grote foto oyster v 85 cm telecommunicatie satellietontvangers Grote foto oyster v 85 cm telecommunicatie satellietontvangers Grote foto oyster v 85 cm telecommunicatie satellietontvangers Grote foto oyster v 85 cm telecommunicatie satellietontvangers Grote foto oyster v 85 cm telecommunicatie satellietontvangers Grote foto oyster v 85 cm telecommunicatie satellietontvangers
prijs: € 2249
Locatie : Zoetermeer  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Oyster V te configureren in alle varianten 85cm schotel, mét of zonder scherm (Premium versie) , mét of zonder autoskew functie en zelfs in TWIN variant leverbaar. Oyster bevindt zich in het topsegment van automatische schotelinstallaties.

Oyster V (alle uitvoeringen mogelijk)
Optioneel montage mogelijk, ook op uw locatie!
 
 CANAL DIGITAAL en JOYNE >> geschikt !
Oyster staat voor top-kwaliteit. Elke nieuwe ontwikkeling is gebaseerd op tientallen jaren ervaring. Zo óók in de nieuwe Oyster V serie!
 
De hoogte in ingeklapte toestand is maar zo'n 17 cm (ook bij de TWIN-variant en met SKEW)!
Dat komt door de slimme constructie: de gebogen vorm van de feed-arm is heel ruimtebesparend
bij het opbergen. Zonder dakcontact en vrijwel geruisloos.
 

 ● Gewicht van de buitenunit: circa 11 kg
 ● Diameter van de schotel: 85 cm

 
Het „brein" van de Oyster® is de besturingsunit, de FeatureBox. Deze maakt berekeningen en heeft
een regelende functie. Bij de Vision-variant communiceert u met de FeatureBox via de bedieningsunit,
bij de Premium-variant gebruikt u daarvoor uw tv-afstandsbediening. Dankzij de mobiele app
kunt u de FeatureBox ook aansturen met uw smartphone. U beschikt over de belangrijkste bedieningsfuncties en kunt bijvoorbeeld de antenne ook van buiten aan- of uitschakelen,
van satelliet veranderen of de systeeminstellingen laten weergeven. De FeatureBox kan dus meer en is toch slanker geworden.
 
Behoorlijk vervelend als de technische karakteristieken van de satellietsignalen plotseling veranderen, u ergens in Europa op vakantie bent en opeens niets meer werkt. Vaak helpt dan alleen nog een update. Die programmeren onze technici bliksemsnel, maar moet dan wel nog worden geüpload op uw satelliet antenne. Uw Oyster® ontvangt online updates via uw smartphone (of via USB-stick). Dat is geen leuk speeltje maar uiterst functioneel!
 
De update wordt direct naar uw mobiele telefoon gestuurd en van daaruit in het systeem ingevoerd. U kunt een gratis app downloaden voor uw Oyster® , die behalve de update-functie nog een hele reeks handige opties biedt. We informeren u bijvoorbeeld direct als we een verandering van satelliet-karakteristieken vaststellen. U weet dan de oorzaak van de storing en krijgt zo snel mogelijk een update om het probleem te verhelpen. Uw telefoon is via de app verbonden met de Oyster® -besturing. Als er een technisch defect optreedt, kan dit meestal met de Oyster® app worden gediagnosticeerd. Deze gegevens kunnen dan worden verzonden aan de klantendienst.
 
Eén kabel is één kabel
Wanneer we praten over een „1-kabel-oplossing", bedoelen we dat ook. Een extra stroomkabel is niet nodig. We gebruiken een speciale coaxiale kabel voor de besturing, de stroomvoorziening en de signaaloverdracht van de buitenunit. De montage is dus maar een „minimaal-invasieve operatie“.
Eén klein gaatje is voldoende. Natuurlijk komt er in de TWIN-versie een tweede coaxiale kabel bij.
 
Voor ontvangst in zuid Spanje/Portugal is een skew versie een vereiste!
De SKEW (uitgesproken Skjoe) is een kleine elektromotor, die de LNB automatisch bijstelt en zo de reikwijdte van uw Oyster® merkbaar verhoogt. Deze optionele functie is handig als u vaak in de zuidwestelijke en zuidoostelijke delen van Europa onderweg bent. Dan loont een SKEW zeker. Terwijl anderen op het dak van hun camper moeten klimmen, doet de SKEW dit werk automatisch. De SKEW is geï
Kenmerken: Kopen in ZoetermeerKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22359257 Meld aan Aanbodpagina