iPhone 13 Pro Max Armor Hoesje met Kickstand - Shockproof Cover Case - Rood


sinds 17-11-2023 15:41:48

Grote foto iphone 13 pro max armor hoesje met kickstand shockproof cover case rood telecommunicatie mobieltjes Grote foto iphone 13 pro max armor hoesje met kickstand shockproof cover case rood telecommunicatie mobieltjes
prijs: € 14,36
Locatie : Breukelen  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Bescherm je iPhone in stijl met het Huikai Armor Hoesje. Deze hoes is ontworpen om jouw toestel te beschermen met een combinatie van functionaliteit en stijlvol design.

Met de geïntegreerde kickstand aan de onderkant van de hoes, kun je jouw telefoon eenvoudig horizontaal neerzetten. De kickstand is niet alleen handig voor handsfree gebruik , maar maakt het ook comfortabel om je telefoon vast te houden wanneer deze is ingeklapt.

De verhoogde randen rond het scherm en de camera bieden extra bescherming, waardoor krassen en stoten worden geminimaliseerd. Hierdoor blijft je telefoon veilig, zelfs als deze per ongeluk op het scherm wordt neergelegd of valt.

De hoes is zo ontworpen dat alle knoppen gemakkelijk toegankelijk blijven, terwijl de luidsprekers volledig vrij blijven van obstructies . Dit zorgt ervoor dat je moeiteloos van alle functies van je iPhone kunt blijven genieten zonder de hoes te hoeven verwijderen.
? () Uitstekende bescherming ? () Ingebouwde kickstand
? () Alle knoppen toegankelijk ? () Verhoogde randen
Geschikt voor: iPhone 13 Pro Max
Kleur: Rood

Bescherm je iPhone in stijl met het Huikai Armor Hoesje. Deze hoes is ontworpen om jouw toestel te beschermen met een combinatie van functionaliteit en stijlvol design.
StuffEnough.be
Bij ons kan u terecht voor al uw telefoon accessoires, onderdelen en een breed assortiment populaire gadgets aan voordelige prijzen.
Al onze producten worden strikt gecontroleerd op kwaliteit en zijn steeds geselecteerd van de beste leveranciers op de markt.
Bij Stuff Enough geloven we in een betere klantenservice, waarbij je op werkdagen binnen 48 uur geholpen wordt met elke vraag.
Stuff Enough
Hoornzeelstraat 55/1
3080 Tervuren België
(+32)476 57 85 56 - info@stuffenough.be

Kenmerken: Kopen in BreukelenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 112739327 Meld aan Aanbodpagina