Telefoonhoesjes en protectieglas


sinds 11-3-2020 16:44:43

Grote foto telefoonhoesjes en protectieglas telecommunicatie overige telecommunicatie
prijs: n.o.t.k.
Locatie : Meppel  (Drenthe)

Kenmerken

Staat : Nieuw

Beschrijving

XXL Mobile Nederland Reparatie & Accessoires Centrum:
voor alle reparaties en accessoires van uw mobiele telefoon; tablet en laptop! (Vestigingen in: Meppel, Steenwijk, Sneek en Wolvega)
Wij bieden: - Reparaties: zowel software als hardware - Snelle service - Originele producten van goede kwaliteit* - 3 maanden garantie op het gerepareerde onderdeel - Laagste prijs garantie in Drenthe, Groningen en Friesland en Overijssel - Klantvriendelijk personeel - Aan huis-reparatie* Wij werken altijd en alleen met originele onderdelen. Replicas zijn alleen op bestelling verkrijgbaar.

· Aan huis-reparatie:
Als u voor 100% gemak gaat, dan kiest u onze reparatie aan huis service. We komen dan simpelweg bij u thuis of op het werk de reparatie uitvoeren. Op dit moment zijn we werkzaam in de regio Drenthe, Friesland, en Overijssel . Als u het aanvraagformulier invult, komen de benodigde gegevens vanzelf bij ons. Wij streven ernaar om binnen 1 week bij u langs te komen voor de reparatie. Uiteraard nemen wij vooraf contact met u op om de afspraak in te plannen. Aan deze dienst zijn bepaalde tijden/dagen verbonden: 18:00 tot 22:00, Maandag tot vrijdag. Aan deze service zijn wel voorrijkosten verbonden, tenzij er meerdere reparaties op een gezamenlijk adres aangevraagd worden. Voor deze service rekenen wij eenmalig € 15,- incl. BTW boven op de reparatieprijs. (Buiten de regio van het servicepunt wordt er € 0,48 inclusief BTW extra berekend per km). De straal vanaf het servicepunt is 25 km. Servicepunten: Meppel en Wolvega. Verzekeringen: Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen (landelijk en regionaal) die bekend zijn met onze service en kwaliteit. U kunt bij ons vrijblijvend een prijsopgave ophalen en na een geslaagde reparatie krijgt u een factuur mee die tevens in te dienen is bij uw verzekering. We zijn elke maandag tot zaterdag geopend van 10:00 18:00 en de koopavonden. Voor prijzen en andere vragen kunt u ons altijd vrijblijvend bellen en u bent natuurlijk van harte welkom in één van onze filialen:
XXL Mobile Meppel 0522-741274
XXL Mobile Steenwijk 0521-852585
XXL Mobile Sneek 0515-750237
XXL Mobile Wolvega 0561-853393
Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in Meppel


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23743585 Meld aan Aanbodpagina